Për ne

Historia jonë filloi në vitin 2008, një dekadë më vonë u shndërrua në një nga kompanitë lidere profesionale të aromave në botë

Zgjidhje e plotë e aromave për ambiente…

SCENT::LINQ është një nga kompanitë kryesore të marketingut të aromave dhe aromave të ajrit të ambientit me distributorë/partnerë shërbimesh ekskluzive në mbi 40 vende në mbarë botën. Nga Aeroporti JFK në NewYork në Marina Bay Sands në Singapor, Caesars Palace në Las Vegas në Swissotel The Bosphorus Istanbul dhe shumë shitës me pakicë si Tommy Hilfiger, Burberry, Cacharel janë ndër klientët tanë.

Ne punojmë me parfumerë me reputacion dhe prodhues të mirë të parfumeve për të përmbushur pritshmëritë e larta të klientëve tanë dhe të vetes sonë. Çdo hap i zhvillimit të produktit dhe ofrimit të shërbimit superior për klientët tanë, merret jashtëzakonisht seriozisht dhe ne krenohemi jo vetëm për produktet tona, por për shërbimin tonë të patejkalueshëm ndaj klientit dhe zgjidhjet gjithëpërfshirëse të aromës.

Teknologjia jonë e avancuar e përhapjes së aromave dhe sistemet tona të përhapjes-shpërndarjes së aromave janë të shkëlqyera vetëm me fokusin tonë në shërbimin gjithëpërfshirës të aromës. Ndërsa shumë flasin vetëm për produkte, ne flasim për shërbime. Nuk është rastësi t’u shërbesh shumë markave globale të hoteleve dhe zinxhirëve të shitjes me pakicë në mbarë botën.

Na kontaktoni

Ne nuk jemi kompani për pastrimin e ajrit

Disa dekada më parë, arkitektët e shihnin ndriçimin si një luks; tani ajo është bërë një aspekt qendror i projektimit hapësinor. Aromat do të përdoren gjithnjë e më shumë për të nxjerrë jashtë elementet sensuale të hapësirave publike dhe private. Ne e kuptojmë rëndësinë e një arome të përshtatshme si një element i dizajnit të brendshëm. Ekipi ynë me përvojë i konsulencës së aromave fokusohet në zgjidhjen e duhur për çdo klient.

Qëllimi ynë është të lidhim emocionet dhe kujtimet që janë zhytur thellë në arkivin tonë nuhatës në një nivel subkoshiencë, me ndihmën e shqisave më të drejtpërdrejta dhe të fuqishme të nuhatjes dhe aromave tona të kapura në mënyrë të përsosur.

“Tregtarët gjithashtu e duan aromën sepse është ndjenja më e lidhur drejtpërdrejt me emocionet”, tha Rachel Herz, një profesoreshë vizitore e specializuar në njohjen e nuhatjes dhe emocionet në Universitetin Brown në Providence, Rhode Island.

Zbuloni se si mund t’ju ndihmojmë të krijoni lidhje emocionale përmes aromave që mund të kenë një ndikim të madh në biznesin dhe markën tuaj.

Na kontaktoni