Shërbimet e Aromës

Krijimi i përvojave të jashtëzakonshme të klientëve me aromën e ambientit

SCENT::LINQ është një nga kompanitë lidere të aromatizimit në botë që dizajnon aroma me cilësi të lartë, ofron shërbime të plota zgjidhjesh aromash, duke krijuar hapësira të përmirësuara të brendshme dhe duke përmirësuar ajrin e ambientit.

Teknologjia jonë inovative e patentuar e përhapjes së aromave nën 1 mikron e kombinuar me koleksionin tonë të shkëlqyer të aromave ofron një cilësi të lartë dhe zgjidhje të qëndrueshme të aromës së ambientit. Shërbimet e aromës profesionale të ofruara në nivelet më të larta të shërbimit nga teknikë shumë të trajnuar të shërbimit në terren në mbarë botën.

Na kontaktoni

Aromat tona dhe mjedisi juaj

Siguria e klientit është prioriteti ynë absolut. Të gjitha formulimet tona tejkalojnë kërkesat rregullatore (veçanërisht BE dhe SHBA) dhe sigurinë e aromave. Aromat tona janë në shishe qelqi të riciklueshme dhe të paketuara në kuti kartoni kraft që janë bërë nga letra 100% e ricikluar.

Lidhu.
Kuptoni.
demonstrimi.
Angazhim.

Qasja jonë konsultative i jep përparësi marrëdhënieve dhe dialogut të hapur për të identifikuar dhe ofruar zgjidhjet më të mira për nevojat e klientëve tanë për aromatizues.

Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit punon ngushtë me ju për të përcaktuar zgjidhjen e duhur të aromës specifike për biznesin tuaj dhe secilën prej vendndodhjeve tuaja. Vlerësimi teknik dhe përcjellja e objekteve tuaja janë hapat e parë që marrim, pasi të përcaktojmë se cila do të jetë zgjidhja ideale e aromës, atëherë hapi tjetër është demonstrimi i asaj që ne mund të bëjmë për biznesin tuaj.

Konsulentët tanë u përqendruan vetëm në një gjë dhe ajo është, duke bërë më të mirën për të filluar një marrëdhënie afatgjatë me ju dhe për t'ju mbajtur të lumtur për vitet në vijim. Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit dhe i marrëdhënieve me klientët krenohet me kohën e shpejtë të reagimit dhe aftësitë e tyre të komunikimit të paparë. Është në ADN-në tonë të përgjigjemi shpejt!

Aromat tona
Sistemet e shpërndarjes së aromës

HVAC 1000
Sistemi Qendror i shpërndarjës së aromës

për aplikime të aromës së sipërfaqeve të mëdha përmes sistemeve të ajrit të kondicionuar

MDX250
Sistemi portativ i përhapjes së aromës

i cili përdoret në mijëra dyqane me pakicë, sallone ekspozite dhe madje edhe në aplikacione të aromës së zonave të mëdha ku opsioni i klimatizimit nuk është i disponueshëm

MDW250SET
Sistemi Modular i shpërndarjes së Aromës

e cila përdoret në tualete, apo dyqane me pakicë dhe sallone ekspozite

Na kontaktoni