Serviced Sectors

Pakicë

Lidhja emocionale e dyqaneve me pakicë

Krijimi i një lidhje emocionale me konsumatorët inkurajon besnikërinë dhe, në fund të fundit, shitjet. Interesi për shkencën e emocioneve të konsumatorit po rritet me shpejtësi. Marketingu i aromave dhe aromës së ambientit janë në qendër të vëmendjes pasi studimet tregojnë një lidhje të drejtpërdrejtë dhe të fortë midis shqisës sonë të nuhatjes dhe gjendjes sonë emocionale.

Le të demonstrojmë…

Shumë zinxhirë dyqanesh me pakicë zgjodhën të punojnë me ne për aromatizim të ambienteve të tyre. Le t’ju tregojmë se si mund të ndihmojmë në përforcimin e imazhit të markës suaj dhe të dekorojmë dyqanet tuaja me parfum. Na kontaktoni për të planifikuar një demo falas dhe për të marrë koleksionin tonë të mostrave të parfumeve.

Konsumatorët e prekur emocionalisht shpenzojnë më shumë për brendet ndaj të cilave janë besnikë

Ata kanë një tendencë të lartë për tërheqjen dhe blerje ; ata promovojnë brendet ndaj të cilave janë besnikë; dhe ata kënaqen duke u kthyer.

Studimet tregojnë se klientët e ndikuar plotësisht nga aroma e këndshme janë më pak të ndjeshëm ndaj çmimeve. Kjo do të thotë që klientët janë të gatshëm të paguajnë më shumë kur përjetojnë shërbim të vëmendshëm dhe ambient emocionalisht tërheqës.

Stimulimi i nuhatjes është një mjet marketingu me një potencial të madh, pasi i lejon shitësit me pakicë të gjenerojë gjendje emocionale, të promovojë një produkt, të pozicionojë një markë ose të caktojë “aroma ekskluzive” për një shitës me pakicë dhe ta diferencojë atë nga konkurrenca. Përveç kësaj, përdoret gjithashtu për të stimuluar blerjen e impulseve në dyqan.

Që aplikimi i aromës së ambientit të prodhojë efekte më të mëdha pozitive, duhet të ketë harmoni midis aromës, mjedisit të dëshiruar, produkteve të ofruara dhe profilit të klientëve të synuar.

SCENT::LINQ ju ndihmon duke i kthyer klientët në një adhurues të vërtetë të dyqaneve tuaja…

Koleksioni ynë i aromave të shkëlqyera, i dizajnuar me shije, me shërbimin tonë profesional të aromës së ambientit, ofron ambiente të paharrueshme dhe besnikëri të qëndrueshme ndaj markës në qindra dyqane me pakicë & ekspozita në mbarë botën.

Zbuloni se si mund ta ndihmojmë brendin tuaj…

Me klientët që tani janë gjithnjë e më të vetëdijshëm për zgjedhjet e tyre të brendeve, hoteleve duhet gjithashtu të adoptojnë një përzierje të mirë të strategjive të brendshme.

Zbuloni se si mund t’ju ndihmojmë të krijoni lidhje emocionale përmes aromave që mund të kenë një ndikim të madh në biznesin dhe brendin tuaj.

Na kontaktoni