Serviced Sectors

Ekspozitat dhe zyrat

Aromatizmi per Salla të ekspozitave

Me pushtimin e shpejtë të tregtisë elektronike dixhitale, shitësit me pakicë dhe ekspozitat kanë nevojë dëshpërimisht për mjete më efektive për të konkurruar në botën fizike.

Dixhitali plotëson nevojat tona më racionale - është më i shpejtë dhe më i lehtë dhe na lejon të mbajmë më shumë kontroll - por si qenie njerëzore ne kemi nevojë për emocionet tona të kënaqura dhe padyshim që kjo nevojë nuk po plotësohet nga përvojat e blerjeve në internet.

Le të ju demostrojmë…

Sallonet e makinave, dyqanet e pllakave, zyrat e shitjeve të pasurive të paluajtshme dhe shumë hapësira të tjera të brendshme janë të dekoruara me koleksionin tonë të shkëlqyer të aromave dhe shërbimet tona të aromës së ambientit.

Le t’ju tregojmë se si mund të përmirësojmë ambientin tuaj. Na kontaktoni për të planifikuar një demo falas dhe për të marrë mostrat tona të parfumeve.

Markat mbështeten në kujtimet që lidhen me një emocion që ne ndjejmë dhe kjo është arsyeja pse aroma është kaq e rëndësishme kur krijoni përvoja të markës.

Aromatizimi si mjet marketingu…

Mjeti më i fuqishëm konkurrues është ai që shitësit e tregtisë elektronike nuk mund ta përsërisin: Për të përfshirë dimensionin njerëzor të blerësve përmes pesë shqisave të tyre dhe po, ndjenja e nuhatjes është më e forta nga të pesë shqisat.

Kështu, vendndodhjet fizike do të duhet të shkëlqejnë me dizajnin ndijor në mënyra të ndryshme sesa shitësit me pakicë në internet. Ata duhet të ofrojnë atë që bota dixhitale nuk mundet.

Le të tregojmë se si mund të përmirësojmë perceptimin e markës suaj. Na kontaktoni dhe lëreni ekipin tonë të planifikojë një demonstrim menjëherë…

Koleksioni ynë i parfumeve të dizajnuara me shije, me shërbimin tonë profesional të aromës së ambientit, po ofron ambiente të paharrueshme dhe prestigj të rritur të markës në shumë ekspozita në mbarë botën.

Krijoni një kontrast dhe përmirësoni markën tuaj…

Shërbimet tona të aromës së ambientit, të kombinuara me aromat tona të dizajnuara me shije, ndihmojnë në arritjen e ambienteve të paharrueshme dhe rritjen e perceptimit të markës.

Zbuloni se si mund t’ju ndihmojmë të krijoni lidhje emocionale përmes aromave që mund të kenë një ndikim të madh në biznesin dhe markën tuaj.

Zbuloni se si mund ta ndihmojmë brendin tuaj…

Me klientët që tani janë gjithnjë e më të vetëdijshëm për zgjedhjet e tyre të brendeve, hoteleve duhet gjithashtu të adoptojnë një përzierje të mirë të strategjive të brendshme.

Zbuloni se si mund t’ju ndihmojmë të krijoni lidhje emocionale përmes aromave që mund të kenë një ndikim të madh në biznesin dhe brendin tuaj.

Na kontaktoni