Serviced Sectors

Hotele

Strategji efektive aromatizimi

Lluksi ka të bëjë me krijimin e emocioneve. Por çfarë është saktësisht kjo dhe si e ofron luksi në mikpritje? Fraza "Lidhja emocionale" shfaqet në mënyrë të përsëritur në bisedat me hotelierët në kontekstin e shërbimit.

Le të demonstrojmë…

Shumë hotele me reputacion & resortet preferojnë të punojnë me ne për të aromatizuar ambientit e tyre. Le t’ju tregojmë se si e përmirësojmë ambientin dhe prestigjin tuaj. Na kontaktoni për të planifikuar një demo falas dhe për të marrë mostrat tona të parfumeve.

Krijimi i një lidhjeje emocionale do të ndihmojë për të diferencuar pronën tuaj

Emocionet na ndihmojnë të lidhemi me njëri-tjetrin dhe na frymëzojnë të veprojmë. Kur hasim në një histori që është emocionuese ose e lezetshme, duam ta ndajmë menjëherë me miqtë tanë. Kur hasim një histori që është motivuese ose prekëse, ajo mbetet me ne.

Lidhja emocionale ose lidhjet emocionale janë mjetet më të fuqishme që të gjithë hotelierët kanë në kutinë e veglave të tyre.

Koleksioni ynë i aromave të shkëlqyera të dizajnuara me shije, me shërbimin tonë profesional të aromës së ambientit, po ndihmon qindra hotele & resorte në mbarë botën për të arritur nivelin e dëshiruar të lidhjes emocionale me mysafirët e hotelit.

Përfundimi i përmirësuar i angazhimit të mysafirëve çon në rishikime më jetësore, më shumë ndarje sociale dhe më shumë rezervime për hotelin tuaj.

Zbuloni se si mund ta ndihmojmë brendin tuaj…

Me klientët që tani janë gjithnjë e më të vetëdijshëm për zgjedhjet e tyre të brendeve, hoteleve duhet gjithashtu të adoptojnë një përzierje të mirë të strategjive të brendshme.

Zbuloni se si mund t’ju ndihmojmë të krijoni lidhje emocionale përmes aromave që mund të kenë një ndikim të madh në biznesin dhe brendin tuaj.

Na kontaktoni