Serviced Sectors

Restorantet

Strategjia efektive e markës

Studimet e fundit tregojnë se një strategji efektive e markës mund të nxisë lidhjen emocionale të klientëve me marka të veçanta. Lidhja emocionale e markës ndihmon në nxitjen e sjelljeve të përkushtuara të klientëve ndaj markave dhe për këtë arsye është një shtytës i rëndësishëm i suksesit të një kompanie restorantesh.

Le të ju demostrojmë…

Shumë restorante preferojnë të punojnë me ne për aromatizim të ambientit të tyre. Le t’ju tregojmë se si e përmirësojmë ambientin tuaj dhe perceptimin e restoranteve tuaja. Na kontaktoni për të planifikuar një demo falas dhe për të marrë mostrat tona të parfumeve.

SCENT::LINQ ju ndihmon të arrini ambientin e këndshëm duke i kthyer klientët në një adhurues të vërtetë të restoranteve tuaja…

Një numër i konsiderueshëm studimesh kanë treguar gjithashtu se është e nevojshme të bëhet ambienti më i këndshëm dhe inovativ për të siguruar suksesin e një kompanie.

Estetika e objektit, ambienti dhe shtrirja si ambiente ngrënieje ka efekte të rëndësishme në shkallën e kënaqësisë së klientit.

Aromatizimi i ambientit është hallka që mungon në shumë restorante.

Koleksioni ynë i aromave të shkëlqyera të dizajnuara me shije, me shërbimin tonë profesional të aromës së ambientit, po ofron ambiente të paharrueshme dhe besnikëri të qëndrueshme ndaj markës për shumë restorante.

Zbuloni se si mund ta ndihmojmë brendin tuaj…

Me klientët që tani janë gjithnjë e më të vetëdijshëm për zgjedhjet e tyre të brendeve, hoteleve duhet gjithashtu të adoptojnë një përzierje të mirë të strategjive të brendshme.

Zbuloni se si mund t’ju ndihmojmë të krijoni lidhje emocionale përmes aromave që mund të kenë një ndikim të madh në biznesin dhe brendin tuaj.

Na kontaktoni