Makinat tona Aromatizuese

HVAC 1000 Sistemi Qendror i shpërndarjes të Aromës së Ajrit

Aromatizimi i ambientit të brendshëm të zonave ku sistemi qendror i kondicionimit të ajrit funksionon vazhdimisht. Ky model kërkon instalim profesional. Përdoret kryesisht në hollet e hoteleve, shitës automjetesh, ekspozita të mëdha, qendra fitnesi, aeroporte, SPA dhe Wellness.

Download PDF

MDX250 Makinë lëvizëse e përhapjes së aromave

Aromatizimi i ambienteve të brendshme të zonave ku nuk aplikohen sistemet qendrore të ajrit ose sistemet e aromës modulare… Përdoret kryesisht në dyqane dhe ekspozita me pakicë, lobe hotelesh, galeri arti, shitës automjetesh, ndërtesa zyra, shitës të vegjël, shtëpi të mëdha

Download PDF

MDW250SET Sistemi Modular i shpërndarjes së Aromës

Aromatizimi i ambientit të brendshëm të zonave ku nuk aplikohet aromatizimi i lëvizshëm ose qendror… Difuzorët e murit kërkojnë instalim profesional. Preferohen kryesisht në tualete, dyqane me pakicë dhe showroom, ambiente të ndara me mure

Download PDF