Zgjidhje profesionale të aromave për

Na kontaktoni

Klientët tanë

Alba Qeramika
Banja e Kllokotit
Hib Petrol
Birra Peja
Truly Nolen
Hotel Emerald
Klan Kosova
Clientlly
Finca
Teb Bank
Brezovica
Bigstar
Limak
Cacttus
Mobile Karagaq
Moda Italia
Kosmonte Foods
Alba Qeramika
Banja e Kllokotit
Hib Petrol
Birra Peja
Truly Nolen
Hotel Emerald
Klan Kosova
Clientlly
Finca
Teb Bank
Brezovica
Bigstar
Limak
Cacttus
Mobile Karagaq
Moda Italia
Kosmonte Foods
Steve Rowland
Yasemin Uygurmen
İlhan Yılmaz
Şeyda Malkoç
Orkun Olgar
Steve Rowland
Yasemin Uygurmen
İlhan Yılmaz
Şeyda Malkoç
Orkun Olgar
Qëllimi ynë ishte të krijonim një përvojë më të këndshme udhëtimi për pasagjerët që kalonin përmes terminalit tonë. Në JFK Terminal One ne bashkëpunuam me SCENT::LINQ për të ofruar pikërisht atë. Duke përdorur sistemet e tyre të avancuara të përhapjes së aromës, ne ishim në gjendje t'u ofronim një aromë mikpritëse, qetësuese vizitorëve tanë në të gjithë terminalin, duke e bërë atë të ndihet i pastër dhe i freskët në të njëjtën kohë. Ne zgjodhëm aromën SCENT::LINQ's Green Tea & Lemongrass për ta bërë këtë. Aspektet e çajit jeshil krijojnë një atmosferë të ngrohtë dhe qetësuese, ndërsa aspektet e agrumeve ofrojnë një ambient të pastër dhe të freskët për Terminalin. Ne kemi pasur reagime të shpeshta pozitive nga vizitorët tanë dhe i kemi gjetur udhëtarët më të relaksuar dhe më të rehatshëm brenda terminalit. Shërbimi i vazhdueshëm i ofruar nga ekipi ka qenë i shkëlqyer. Ne do të rekomandonim SCENT::LINQ dhe shërbimet e tyre për çdo biznes të mundshëm.
Steve RowlandDrejtor operativ në Terminal One, JFK
Sot, siç është përcaktuar shkencërisht, “aromatizimi” shihet si një nga mjetet e komunikimit të identitetit të korporatës dhe lë gjurmë në kujtime. Në rrëmujën dhe rrëmujën e jetës sonë të përditshme, ne donim të takoheshim me një aromë të pastër dhe të freskët që mysafirët tanë të ndiheshin mirë që nga momenti që hyjnë në spitalin tonë.Ne kemi punuar me kënaqësi me Scentlinq për dy vjet në zonat e përgjithshme të spitalit tonë me aromat e tyre origjinale dhe cilësinë e shërbimit.Përshëndetjet më të mira
Yasemin UygurmenManager Operativ
Ka shumë mënyra në të cilat markat u drejtohen shqisave tek njerëzit. Është veçanërisht shumë e rëndësishme t'i drejtoheni shqisave të shikimit, dëgjimit dhe nuhatjes, të cilat janë shqisat që njerëzit përdorin gjatë blerjes. Ndërsa ne i bëjmë thirrje shqisave të dëgjimit dhe të parit me dizajnet tona të dyqaneve dhe muzikën që luajmë brenda, SCENT :: LINQ tërheq shqisën e nuhatjes me përzierjen e saj të parfumit të projektuar posaçërisht dhe pasuron përvojën tonë në dyqan 360 gradë. Ata bëjnë ndryshimet e nevojshme në kohë dhe përvoja jonë 360 gradë në dyqanet tona dhe madje edhe në selitë tona vazhdon pa ndërprerje. Në këtë pikë, ne dëshirojmë të falënderojmë ekipin SCENT :: LINQ për balancën më të mirë të shërbimit dhe produktit që është i rëndësishëm për ne.
İlhan YılmazCEO në Monster Notebook
Ne preferojmë SCENT :: LINQ sepse ne mund të krijojmë një përvojë unike të klientit në dyqanet tona me aromën tonë që pasqyron frymën e markave tona dhe e cila është projektuar posaçërisht në këtë drejtim. Arsyet kryesore për këtë partneritet që ka vazhduar me kënaqësi prej shumë vitesh përfshijnë besueshmërinë e produkteve SCENT :: LINQ, disponueshmërinë e certifikatave ndërkombëtare, ndjekjen e rregullt të produkteve dhe [SCENT :: LINQ] duke qenë gjithmonë i orientuar drejt zgjidhjeve dhe i aksesueshëm.
Şeyda MalkoçPVH Retail Development Manager
Kur filluam të punonim me SCENT :: LINQ, të dy ishim në fillim të rrugëtimit tonë. Të dyja markat përfaqësojnë të parat për njëra-tjetrën. Në fund të rrugëtimit 10-vjeçar, nuk kemi asnjë dyqan pa aromë. Aroma e dyqanit tonë është bërë e domosdoshme për klientët tanë. Na kujtojnë me aromën tonë. Prandaj, aroma që zgjodhëm dhe krijuam me SCENT :: LINQ ishte një vendim shumë korrekt. Aroma jonë na pasqyronte shumë mirë dhe na përfaqësonte si një firmë. Duke filluar të punojmë me SCENT :: LINQ, morëm vendimin e duhur sepse ata nuk na zhgënjyen kurrë. Të gjitha kërkesave tona iu përgjigjën gjithmonë me buzëqeshje. Prandaj, unë mund të rekomandoj të punoni në mënyrë profesionale me SCENT :: LINQ.
Orkun OlgarSPX CEO
Qëllimi ynë ishte të krijonim një përvojë më të këndshme udhëtimi për pasagjerët që kalonin përmes terminalit tonë. Në JFK Terminal One ne bashkëpunuam me SCENT::LINQ për të ofruar pikërisht atë. Duke përdorur sistemet e tyre të avancuara të përhapjes së aromës, ne ishim në gjendje t'u ofronim një aromë mikpritëse, qetësuese vizitorëve tanë në të gjithë terminalin, duke e bërë atë të ndihet i pastër dhe i freskët në të njëjtën kohë. Ne zgjodhëm aromën SCENT::LINQ's Green Tea & Lemongrass për ta bërë këtë. Aspektet e çajit jeshil krijojnë një atmosferë të ngrohtë dhe qetësuese, ndërsa aspektet e agrumeve ofrojnë një ambient të pastër dhe të freskët për Terminalin. Ne kemi pasur reagime të shpeshta pozitive nga vizitorët tanë dhe i kemi gjetur udhëtarët më të relaksuar dhe më të rehatshëm brenda terminalit. Shërbimi i vazhdueshëm i ofruar nga ekipi ka qenë i shkëlqyer. Ne do të rekomandonim SCENT::LINQ dhe shërbimet e tyre për çdo biznes të mundshëm.
Steve RowlandDrejtor operativ në Terminal One, JFK
Sot, siç është përcaktuar shkencërisht, “aromatizimi” shihet si një nga mjetet e komunikimit të identitetit të korporatës dhe lë gjurmë në kujtime. Në rrëmujën dhe rrëmujën e jetës sonë të përditshme, ne donim të takoheshim me një aromë të pastër dhe të freskët që mysafirët tanë të ndiheshin mirë që nga momenti që hyjnë në spitalin tonë.Ne kemi punuar me kënaqësi me Scentlinq për dy vjet në zonat e përgjithshme të spitalit tonë me aromat e tyre origjinale dhe cilësinë e shërbimit.Përshëndetjet më të mira
Yasemin UygurmenManager Operativ
Ka shumë mënyra në të cilat markat u drejtohen shqisave tek njerëzit. Është veçanërisht shumë e rëndësishme t'i drejtoheni shqisave të shikimit, dëgjimit dhe nuhatjes, të cilat janë shqisat që njerëzit përdorin gjatë blerjes. Ndërsa ne i bëjmë thirrje shqisave të dëgjimit dhe të parit me dizajnet tona të dyqaneve dhe muzikën që luajmë brenda, SCENT :: LINQ tërheq shqisën e nuhatjes me përzierjen e saj të parfumit të projektuar posaçërisht dhe pasuron përvojën tonë në dyqan 360 gradë. Ata bëjnë ndryshimet e nevojshme në kohë dhe përvoja jonë 360 gradë në dyqanet tona dhe madje edhe në selitë tona vazhdon pa ndërprerje. Në këtë pikë, ne dëshirojmë të falënderojmë ekipin SCENT :: LINQ për balancën më të mirë të shërbimit dhe produktit që është i rëndësishëm për ne.
İlhan YılmazCEO në Monster Notebook
Ne preferojmë SCENT :: LINQ sepse ne mund të krijojmë një përvojë unike të klientit në dyqanet tona me aromën tonë që pasqyron frymën e markave tona dhe e cila është projektuar posaçërisht në këtë drejtim. Arsyet kryesore për këtë partneritet që ka vazhduar me kënaqësi prej shumë vitesh përfshijnë besueshmërinë e produkteve SCENT :: LINQ, disponueshmërinë e certifikatave ndërkombëtare, ndjekjen e rregullt të produkteve dhe [SCENT :: LINQ] duke qenë gjithmonë i orientuar drejt zgjidhjeve dhe i aksesueshëm.
Şeyda MalkoçPVH Retail Development Manager
Kur filluam të punonim me SCENT :: LINQ, të dy ishim në fillim të rrugëtimit tonë. Të dyja markat përfaqësojnë të parat për njëra-tjetrën. Në fund të rrugëtimit 10-vjeçar, nuk kemi asnjë dyqan pa aromë. Aroma e dyqanit tonë është bërë e domosdoshme për klientët tanë. Na kujtojnë me aromën tonë. Prandaj, aroma që zgjodhëm dhe krijuam me SCENT :: LINQ ishte një vendim shumë korrekt. Aroma jonë na pasqyronte shumë mirë dhe na përfaqësonte si një firmë. Duke filluar të punojmë me SCENT :: LINQ, morëm vendimin e duhur sepse ata nuk na zhgënjyen kurrë. Të gjitha kërkesave tona iu përgjigjën gjithmonë me buzëqeshje. Prandaj, unë mund të rekomandoj të punoni në mënyrë profesionale me SCENT :: LINQ.
Orkun OlgarSPX CEO
shape

Ambient Scenting For Hotele

Strategji efektive aromatizimi

Lluksi ka të bëjë me krijimin e emocioneve. Por çfarë është saktësisht kjo dhe si e ofron luksi në mikpritje? Fraza "Lidhja emocionale" shfaqet në mënyrë të përsëritur në bisedat me hotelierët në kontekstin e shërbimit.

Ambient Scenting For Pakicë

Lidhja emocionale e dyqaneve me pakicë

Krijimi i një lidhje emocionale me konsumatorët inkurajon besnikërinë dhe, në fund të fundit, shitjet. Interesi për shkencën e emocioneve të konsumatorit po rritet me shpejtësi. Marketingu i aromave dhe aromës së ambientit janë në qendër të vëmendjes pasi studimet tregojnë një lidhje të drejtpërdrejtë dhe të fortë midis shqisës sonë të nuhatjes dhe gjendjes sonë emocionale.

Ambient Scenting For Restorantet

Strategjia efektive e markës

Studimet e fundit tregojnë se një strategji efektive e markës mund të nxisë lidhjen emocionale të klientëve me marka të veçanta. Lidhja emocionale e markës ndihmon në nxitjen e sjelljeve të përkushtuara të klientëve ndaj markave dhe për këtë arsye është një shtytës i rëndësishëm i suksesit të një kompanie restorantesh.

Ambient Scenting For Ekspozitat dhe zyrat

Aromatizmi per Salla të ekspozitave

Me pushtimin e shpejtë të tregtisë elektronike dixhitale, shitësit me pakicë dhe ekspozitat kanë nevojë dëshpërimisht për mjete më efektive për të konkurruar në botën fizike.

Dixhitali plotëson nevojat tona më racionale - është më i shpejtë dhe më i lehtë dhe na lejon të mbajmë më shumë kontroll - por si qenie njerëzore ne kemi nevojë për emocionet tona të kënaqura dhe padyshim që kjo nevojë nuk po plotësohet nga përvojat e blerjeve në internet.

Alba Qeramika
Banja e Kllokotit
Hib Petrol
Birra Peja
Truly Nolen
Hotel Emerald
Klan Kosova
Clientlly
Finca
Teb Bank
Brezovica
Bigstar
Limak
Cacttus
Mobile Karagaq
Moda Italia
Kosmonte Foods

Pse ne?

 1. Përdorimi i biznesit
 2. Besueshmëria
 3. Cilësia

Si i përdorin bizneset aromat për të rritur shitjet?

Ndjesia jonë e nuhatjes është e lidhur thelbësisht me kujtesën dhe emocionet. Kur thithim një aromë, ajo kalon përmes sistemit tonë të nuhatjes.

What our customers are saying Qëllimi ynë ishte të krijonim një përvojë më të këndshme udhëtimi për pasagjerët që kalonin përmes terminalit tonë. Në JFK Terminal One ne bashkëpunuam me SCENT::LINQ për të ofruar pikërisht atë. Duke përdorur sistemet e tyre të avancuara të përhapjes së aromës, ne ishim në gjendje t'u ofronim një aromë mikpritëse, qetësuese vizitorëve tanë në të gjithë terminalin, duke e bërë atë të ndihet i pastër dhe i freskët në të njëjtën kohë. Ne zgjodhëm aromën SCENT::LINQ's Green Tea & Lemongrass për ta bërë këtë. Aspektet e çajit jeshil krijojnë një atmosferë të ngrohtë dhe qetësuese, ndërsa aspektet e agrumeve ofrojnë një ambient të pastër dhe të freskët për Terminalin. Ne kemi pasur reagime të shpeshta pozitive nga vizitorët tanë dhe i kemi gjetur udhëtarët më të relaksuar dhe më të rehatshëm brenda terminalit. Shërbimi i vazhdueshëm i ofruar nga ekipi ka qenë i shkëlqyer. Ne do të rekomandonim SCENT::LINQ dhe shërbimet e tyre për çdo biznes të mundshëm. Steve Rowland Drejtor operativ në Terminal One, JFK
Na kontaktoni

Gjithmonë në kohë, gjithmonë të lidhur...

Ne jemi krenarë për shpejtësinë tonë të veprimit dhe klientët tanë na duan për të. Softueri ynë i menaxhimit të shërbimit në terren i bazuar në cloud dhe ekipi ynë i shërbimit të pajisur me aplikacione celulare ofrojnë një përvojë të shkëlqyer klienti. Të qenit i shpejtë është në ADN-në tonë...

What our customers are saying Kur filluam të punonim me SCENT :: LINQ, të dy ishim në fillim të rrugëtimit tonë. Të dyja markat përfaqësojnë të parat për njëra-tjetrën. Në fund të rrugëtimit 10-vjeçar, nuk kemi asnjë dyqan pa aromë. Aroma e dyqanit tonë është bërë e domosdoshme për klientët tanë. Na kujtojnë me aromën tonë. Prandaj, aroma që zgjodhëm dhe krijuam me SCENT :: LINQ ishte një vendim shumë korrekt. Aroma jonë na pasqyronte shumë mirë dhe na përfaqësonte si një firmë. Duke filluar të punojmë me SCENT :: LINQ, morëm vendimin e duhur sepse ata nuk na zhgënjyen kurrë. Të gjitha kërkesave tona iu përgjigjën gjithmonë me buzëqeshje. Prandaj, unë mund të rekomandoj të punoni në mënyrë profesionale me SCENT :: LINQ. Orkun Olgar SPX CEO
Na kontaktoni

Ne punojmë me parfumerët më të mëdhenj të Givaudan.

Siguria e klientit është prioriteti ynë absolut. Të gjitha formulimet tona tejkalojnë kërkesat rregullatore (veçanërisht BE dhe SHBA) dhe sigurinë e aromave. Aromat tona janë në shishe qelqi të riciklueshme dhe të paketuara në kuti kartoni kraft që janë bërë nga letra 100% e ricikluar.

What our customers are saying Ka shumë mënyra në të cilat markat u drejtohen shqisave tek njerëzit. Është veçanërisht shumë e rëndësishme t'i drejtoheni shqisave të shikimit, dëgjimit dhe nuhatjes, të cilat janë shqisat që njerëzit përdorin gjatë blerjes. Ndërsa ne i bëjmë thirrje shqisave të dëgjimit dhe të parit me dizajnet tona të dyqaneve dhe muzikën që luajmë brenda, SCENT :: LINQ tërheq shqisën e nuhatjes me përzierjen e saj të parfumit të projektuar posaçërisht dhe pasuron përvojën tonë në dyqan 360 gradë. Ata bëjnë ndryshimet e nevojshme në kohë dhe përvoja jonë 360 gradë në dyqanet tona dhe madje edhe në selitë tona vazhdon pa ndërprerje. Në këtë pikë, ne dëshirojmë të falënderojmë ekipin SCENT :: LINQ për balancën më të mirë të shërbimit dhe produktit që është i rëndësishëm për ne. İlhan Yılmaz CEO në Monster Notebook
Na kontaktoni

Ne jemi në shtetin
tuaj

Shteti juaj nuk është i listuar? Na kontaktoni
KosovoKosovo
 • BahrainBahrain
 • CanadaCanada
 • ChileChile
 • ChinaChina
 • CyprusCyprus
 • Cyprus NorthCyprus North
 • GhanaGhana
 • GreeceGreece
 • GuatemalaGuatemala
 • Hong KongHong Kong
 • IranIran
 • KazakhstanKazakhstan
 • KosovoKosovo
 • LebanonLebanon
 • MalaysiaMalaysia
 • MoldovaMoldova
 • NetherlandsNetherlands
 • NigeriaNigeria
 • PhilippinesPhilippines
 • QatarQatar
 • RomaniaRomania
 • Russia EkaterinburgRussia Ekaterinburg
 • Saudi ArabiaSaudi Arabia
 • SerbiaSerbia
 • SingaporeSingapore
 • South AfricaSouth Africa
 • ThailandThailand
 • TurkeyTurkey
 • TurkmenistanTurkmenistan
 • USAUSA
 • UzbekistanUzbekistan

Lajmet e fundit

Si mund të ndryshojë ndjenja juaj e nuhatjes perceptimin e cilësisë?

Nga të gjitha shqisat tona, nuhatja është shpesh më e nënvlerësuara, megjithatë ajo ka një ndikim të madh në mënyrën se si ne e shohim botën përreth nesh. Aroma e duhur mund të marrë një hapësirë ​​ndryshe të zakonshme dhe ta ngrejë atë në atë që perceptohet si luksoze dhe e nivelit të lartë. Po […]

Lexo më shumë

Çfarë ka në një aromë? Po Blerësit e Gëzuar?

Mendoni për herën e fundit që keni shëtitur në një dyqan. A ju kujtohet aroma që përhapej në ajër? Ju mund të mos e mbani mend atë detaj, por mund të jeni larguar me më shumë mallra nga sa keni menduar të blini, thjesht sepse pronari i dyqanit po përdorte një strategji efektive marketingu: aromatizimi […]

Lexo më shumë

Produktiviteti nga aroma e duhur

Sot, ka shumë mënyra të ndryshme për të tregtuar produkte dhe shërbime për konsumatorin mesatar. Tërheqja e interesave është vetëm një strategji kur bëhet fjalë për përpjekjet e suksesshme të markës. Aromatizimi i ambientit është një strategji që mund të jetë jashtëzakonisht produktive për hotelet, dyqanet me pakicë dhe bizneset e ndryshme tregtare. Ky është […]

Lexo më shumë