Produktiviteti nga aroma e duhur

Sot, ka shumë mënyra të ndryshme për të tregtuar produkte dhe shërbime për konsumatorin mesatar. Tërheqja e interesave është vetëm një strategji kur bëhet fjalë për përpjekjet e suksesshme të markës. Aromatizimi i ambientit është një strategji që mund të jetë jashtëzakonisht produktive për hotelet, dyqanet me pakicë dhe bizneset e ndryshme tregtare. Ky është një proces i përhapjes së një arome të këndshme që lidhet me ambientin e një vendndodhjeje ose marke specifike.

Disa zinxhirë dyqanesh dhe hotelesh përdorin aromatizues të ambientit për të tërhequr një audiencë ose lloj klienti të caktuar. Kjo qasje e marketingut të parfumit shoqërohet shpesh me një treg të synuar dhe punon për t’i tërhequr ato. Ata njihen me ambientin e markës pjesërisht për shkak të shqisës së nuhatjes të lidhur me të. Zgjidhjet tona janë efektive në çdo hapësirë ​​tregtare ose biznesi për të arritur qëllimet e markës.

Shumë ekspertë të industrisë, të cilët e kuptojnë produktivitetin që mund të sjellë marketingu i aromave, promovojnë përfitimet e tij. Kjo është një mënyrë që një kompani, korporatë apo edhe një biznes i vogël të bëjë më shumë sesa të maksimizojë përdorimin e një erë të këndshme. Është një strategji që merr shqisën e nuhatjes dhe krijon një aromë apo aromë të veçantë. Përdorimi i zgjidhjeve tona profesionale të aromave është një mënyrë për të krijuar ndërgjegjësimin për markën tuaj dhe gjithashtu për të zgjeruar shtrirjen e përgjithshme të kompanisë.

Krijimi i një identiteti të madh

Nuk është e nevojshme të zotëroni një zinxhir të madh tregtar për të përfituar nga zgjidhjet profesionale të aromave. Procesi ynë është i dobishëm kur bëhet fjalë për krijimin e një identiteti të shkëlqyer në fushën ose industrinë tuaj. Sallonet e makinave, ndërtesat e zyrave dhe dyqanet e mobiljeve mund të përdorin aromën e erës në strategjitë e tyre të marketingut. Aromatizimi i dyqaneve me pakicë, për shembull, është diçka që klientët e rinj dhe të rikthyer presin. Aroma është më pas një pjesë produktive e identitetit të markës.

Krijimi i kënaqësisë së klientit

Nuk ka rëndësi nëse produktiviteti ndiqet përmes aromës së kazinosë apo aromës së dyqaneve me pakicë. Qëllimi përfundimtar është krijimi i një mjedisi ku klientët janë të kënaqur. Ky proces ka më shumë sesa thjesht ofrimi i një shërbimi të mirë ndaj klientit. Klientët kujtojnë përvojën e tyre, që është një arsye tjetër pse aromat e ambientit janë të dobishme. Hotelet më të mira, kombëtare dhe ndërkombëtare, kanë zbuluar pse zgjidhjet tona rrisin imazhet e markës, shitjet dhe kënaqësinë e klientit.

Përmirësimi i qëndrimeve të vizitorëve

Studimet kanë treguar se ekziston një lidhje midis qëndrimeve të njerëzve dhe aromave pozitive. Sipas State Industrial, aromat e këndshme kanë aftësinë të ndikojnë në lumturinë dhe sjelljen. Përdorimi i zgjidhjeve tona të nuhatjes ndihmon në krijimin e marrëdhënieve me vizitorët dhe klientët tuaj. Kjo është gjithashtu një mënyrë e mirë për të drejtuar operacionet brenda një mjedisi ose ambienti me pakicë. Aroma e duhur mund të jetë efektive pasi lidhet me forcimin e çdo marke.

Përfitimi i shkencës së aromës

Në fakt ka të dhëna shkencore që lidhen me marketingun e aromave për bizneset dhe kompanitë. Fortune, një burim popullor, thotë se vetë aroma mund të ndryshojë përvojat tona. Kjo ka të bëjë me mënyrën se si klientët dhe klientët e shohin jo thjesht vendndodhjen e tyre. Përpjekjet e aromës luajnë një rol në mënyrën se si shihen produktet dhe shërbimet. Shitjet dhe popullariteti mund të përmirësohen ndjeshëm me përdorimin e zgjidhjeve tona në këtë fushë. Shkenca pas aromave dhe aromave tregon se nëse diçka ka erë të mirë, ne jemi të frymëzuar ta blejmë dhe ta bëjmë këtë më shpesh. Edhe aromatizimi i kazinosë mund të funksionojë në këtë mënyrë me lojtarët dhe vizitorët.

Harmonizimi me dekorin e markës

Menaxherët e shitjeve me pakicë, pronarët e dyqaneve dhe drejtorët e marketingut kërkojnë mënyra për të tregtuar drejtpërdrejt tek audiencat e tyre të ardhshme. Kjo është më e lehtë për t’u bërë kur ky audiencë vjen për të vizituar vendndodhjen tuaj fizike. Me zgjidhjet aromatik, është e mundur të apeloni tek një person me një aromë të këndshme. Shumë marka përdorin gjithashtu tërheqjen vizuale për t’u harmonizuar me një parfum. Këto bëhen një pjesë strategjike e asaj për të cilën marka është e njohur dhe e lidhur me të.

Ju mund të përdorni zgjidhjet tona për të komunikuar drejtpërdrejt me klientët tuaj. Përmes përzgjedhjes së duhur të aromës është e mundur të apeloni tek emocionet e tyre. Kjo është një mënyrë produktive për të nisur fushatat e marketingut në vend dhe për të krijuar marrëdhënie me vizitorët. Ata që vijnë në vendndodhjen tuaj fizike, dyqanin ose ambientin e zyrës do ta lidhin aromën tuaj të firmës me atë që bëni ose ofroni. Shumë drejtues kompanish e konsiderojnë këtë lloj qasjeje marketingu një investim afatgjatë në suksesin e tyre tani dhe në të ardhmen.

Kërkoni demonstrimin tuaj sot dhe filloni një strategji marketingu që krijon një lidhje të vërtetë. Ne mund t’ju ndihmojmë me optimizimin e aromës së duhur për të ndikuar pozitivisht në markën dhe biznesin tuaj. Në të njëjtën kohë, ju do të përshtatni identitetin tuaj në një mënyrë unike dhe produktive.

Zbuloni se si mund ta ndihmojmë brendin tuaj…

Me klientët që tani janë gjithnjë e më të vetëdijshëm për zgjedhjet e tyre të brendeve, hoteleve duhet gjithashtu të adoptojnë një përzierje të mirë të strategjive të brendshme.

Zbuloni se si mund t’ju ndihmojmë të krijoni lidhje emocionale përmes aromave që mund të kenë një ndikim të madh në biznesin dhe brendin tuaj.

Na kontaktoni